Villa Victoria

Loading Site ...

Božićni Paket

Stotine tisuća ukrasnih lampica upaljene su sinoć u makarskoj čarobnoj šumi u Božićnom gradu, na lukobranu, rivi, Kačićevu trgu, čime je počela tradicionalna manifestacija “Advent u Makarskoj-Božićni grad”

Stotine tisuća ukrasnih lampica upaljene su sinoć u makarskoj čarobnoj šumi u Božićnom gradu, na lukobranu, rivi, Kačićevu trgu, čime je počela tradicionalna manifestacija “Advent u Makarskoj-Božićni grad”, koja je i ove godine na platou parkirališta Osejave i u Park šumi fra Jure Radića. Organizatori manifestacije Grad Makarska i makarska Turistička zajednica pozvali su sve sugrađane, naše goste i prijatelje da dođu uživati u jedinstvenoj adventskoj čaroliji uz more.

Na otvaranju građani zadivljeni rasvjetom

Već pred početak službenog otvaranja Božićnoga grada sinoć su se okupili brojni posjetitelji koji su bez iznimke komentirali: “Kapa dolje i čestitke organizatorima, nikada nismo imali ljepše uređen prostor za adventski program koji nam najavljuju i u kojem ćemo moći uživati sve do 6. siječnja 2020. Adventska čarolija je počela u nikada raskošnije uređenom gradu, prije svega rasvjetom.

Kako bi sve bilo na razini na samom otvaranju zapjevala je glazbena diva Nina Badrić. Pozdravljajući posjetitelje s divljenjem je ustvrdila Makarska ima božićnu bajku! I krenula je pjesma „Tako kao ti“, a potom ostali hitovi. Istu večer publiku je oduševio i nastup slavonskih tamburaša Veseli šokci. Sve posjetitelje Božićnog grada na početku su u ime organizatora manifestacije; Grada Makarske i Turističke zajednice, pozdravili Dražen Nemčić, zamjenik makarskog gradonačelnika i Hloverka Novak Srzić, direktorica Ureda TZ-a  koji su proglasili otvorenim Božićni grad.