Villa Victoria

Loading Site ...

O nama

O APARTHOTELU VILLA VICTORIA

Učinit ćemo ovo mjesto Vašim domom

Nije uvijek moguće odletjeti daleko, preko pola svijeta, kada Vi i bliska osoba želite otići na privatno i romantično putovanje. Sjajna je vijest da ne morate trošiti mnogo novca ili ići jako daleko da biste pobjegli od svih i svega. U blizini možete pronaći povoljne romantične odmore i možda nećete morati tražiti puno dalje od interneta kako biste pronašli naše izvrsne pakete koje si možete priuštiti.

Preporučujemo gostima da najave svoj dolazak u Hrvatsku putem službene internetske stranice Ministarstva turizma Republike Hrvatske, dostupne putem poveznice. Ispunjavanjem obrasca ENTERCROATIA gostima se olakšava i ubrzava prelazak granice Republike Hrvatske te ih se ujedno upoznaje s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Hrvatskoj.

Zdravstveno osigurani državljani Europske unije i Europskog gospodarskog prostora (Lihtenštajn, Norveška i Island) te Švicarske koji posjeduj Europsku karticu zdravstvenog osiguranja, a koji za vrijeme privremenog boravka u Hrvatskoj obole od koronavirusa, imaju pravo koristiti svu nužnu odnosno neodgodivu zdravstvenu zaštitu

u Republici Hrvatskoj koja je potrebna vezano uz liječenje navedene bolesti, pokrivenu obveznim zdravstvenim osiguranjem. Za dodatne informacije osiguranici se mogu obratiti na e-mail Nacionalne kontaktne točke za prekograničnu zdravstvenu zaštitu – ncp-croatia@hzzo.hr.

Kako bismo Vam olakšali planiranje putovanja u Hrvatsku, prikupili smo informacije i izvore koji će Vam pomoći da Vaše putovanje protekne što jednostavnije i bez nepotrebnih zastoja.

Trenutačne okolnosti vjerojatno zahtijevaju nešto više planiranja i prikupljanja informacija nego što smo se na to naviknuli. Kako bismo Vas pomogli u tom procesu, prikupili smo relevantne informacije i službene izvore putem kojih ćete jednostavnije isplanirati svoje putovanje ka sunčanoj obali Dalmacije.

Na digitalnoj platformi Europske komisije RE-OPEN EU, dostupnoj putem poveznice, možete u realnom vremenu saznati detaljne informacije važne za putovanja i planiranje odmora.

Odgovore na pitanja vezana uz ulazak u Hrvatsku možete saznati na službenoj internetskoj stranici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske te putem on-line obrasca za upit. Navedeni sadržaj je dostupan putem poveznice.

Zahvaljujući kvalitetnom javnozdravstvenom sustavu i visokim epidemiološkim standardima, Hrvatska i dalje ima jednu od najboljih epidemioloških situacija u Europskoj uniji i najmanje aktivnih slučajeva među članicama EU-a na Mediteranu. Također, detaljno su razrađene smjernice u slučaju pojave zaraženih u turističkim odredištima i s njima su upoznati svi turistički djelatnici.

UPOZNAJTE

Naše domaće ljude

Lidija

TURISTIČKI VODIĆ

Marko

KUHAR

Maja

SOBARICA